І атмосфера, і репертуар, і стильність у виконанні! Все було на висоті!!!

Natalia_TarasДоброго дня!?Андрію та Юля, щиро дякуємо Вам що розділили з нами один з найкращих днів у житті!!!:)

Ми ретельно підходили до підбору підрядників та переймалися за вибір музикантів, адже саме від них йде святкова атмосфера та хороший настрій на весіллі! Проте…?вже після першої зустрічі з Андрієм, усі переживання відпали!:)

Андрію, Ви надзвичайно позитивна, ввічлива та  щира людина!:) І якщо інші обирали Ваш гурт, можливо, через хороші відгуки, чи поради, то ми лише натрапила на відео де Ви співаєте пісню “Ой на горі два дубки” співаєте на всі 1000% викладаючись, це справило неабияке враження, стало зрозуміло, що Ви надзвичайно захоплюється своєю справою!??Більше жодної хвилини ми не переживали за вибір музикантів!???

І нарешті прийшов цей день!!! В передвесільних клопотах, ми так і не знайшли часу узгодити сценарій весілля та віддали все у Ваші руки!!! ? ООО!!! Андрію та Юля, Ви були просто СУПЕР! Юля, у вас чудовий голос!!!??Андрію, як тонко Ви відчуваєте публіку!!!??Ви надзвичайно талановиті!?І атмосфера, і репертуар, і стильність у виконанні! Все було на висоті!!!???

Де хто з гостей  говорив, що бувало, чекаєш на весіллі  зняття вельона та й закінчення забави:), та як Ви бачили:), ніхто і не думав розходитися!:)? ???Ми щиро захоплюємось Вами:) Дякуємо також, за озвучування виїзної церемоніі, повірте:), ми точно оцінили Вашу гру на скрипці!!!

Чекаємо нових зустрічей!!!???

Наталя і Тарас
26 червня 2016 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *