Як замовляти меню на весілля?

Мене як весільного музиканта та ведучого завжди мучило питання – для чого люди замовляють на весілля так багато їжі? На останній забаві я був настільки вражений цим безумством, що урочисто пообіцяв більше ніколи не працювати в цьому ресторані. Після закінчення весілля їжі залишилося настільки багато, що пакувалася вона не просто в пластикові пакети, а у відра!

Читати далі...

«Весільна брама» – з горілкою чи без?

Яка перша думка з’являється у Вас, коли заходить мова про «весільну браму»?  Звичайно це – горілка, багато горілки, на кожен кут стола по три пляшки і ще цілий ящик просто так. А ще п’яні дружби з дружками, старости, сусіди і всі зацікавлені. Найсмішніше те, що на цьому ж столі, біля горілки, завжди стоїть ковбаса, солодке і… ікона! А після «брами» всі ці гості їдуть до церкви на Шлюб, дружби з дружками тримають корони, стелять рушник і виступають свідками клятви вірності, яку дають перед Богом молодята.

Читати далі...

Як правильно планувати свій весільний день?

Що таке день Вашого весілля? Як зробити так, щоб кожна хвилина цього дня була використана з користю, щоби ніхто ні на кого не чекав, як, наприклад, молодята в черзі до ЗАГСу, чи голодні гості перед дверима ресторану, бо наречені ще “фоткаються?

Читати далі...

Тайм-менеджмент весільної забави

Як правильно розпланувати час на весільній забаві? Яких помилок потрібно уникати і яких стереотипів позбуватися? Ми переконані, що весільна забава може бути справді драйвовою, інтелігентною і не обов’язково «до 5 ранку»! Ці поради будуть корисними не лише майбутнім молодятам, але і адміністраторам ресторанів, весільним координаторам, музикантам та ведучим. Давайте разом міняти українські весілля, боротися кожен на своєму рівні із совком, п’янством і вульгарщиною.

Читати далі...

Як вибрати ресторан для весілля?

Колись у Львові було, певно, п’ять ресторанів, де робили весілля – “Високий Замок”, “Фестивальний” (тепер “Пузата хата”), “Супутник”, “Дністер” і, може, готель “Львів”. Зараз їх стільки, що важко навіть порахувати – в центрі і за містом, при дорозі, в лісі, біля озера, на 50 чи 250 людей. Одним словом – що душа забажає! Але чи всюди Ви можете знайти достойний сервіс, бездоганну роботу кухні та персоналу, стильний дизайн та загалом високу культуру закладу?

Читати далі...